Omdat ik geloof in bundeling, collegialiteit en samen werken, heb ik mij omringd met een netwerk aan collegae, waarop ik terug kan vallen.

Wij ondersteunen en waarderen elkaars talenten.

Alleen ben je niets, samen sta je sterk!

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten?

Kijk dan eens op de onderstaande websites:

anneke dijkstraAnneke Dijkstra,  Epigenetisch Therapeut.

Je wilt verandering in je voeding, maar je bent het spoor bijster. Tegenwoordig schieten de voedingsgoeroes als paddenstoelen uit de grond. Van de een mag iets wel, van de ander mag het niet. Verwarrend, want wie heeft nu gelijk?

Reclames doen geloven dat er wonderproducten bestaan, maar werken deze ook echt? Zelfs in je directe omgeving lijkt iedereen het beter te weten. Je krijgt allerlei goedbedoelde adviezen aangereikt die helemaal niet bij je passen.

Je bent toe aan alternatieven. Maar welke? Hoe werkt dat dan?

Herkenbaar? Het is hoog tijd om te kiezen voor jezelf. Mijn behandelingen zijn erop gericht om jou zo goed mogelijk daarin te kunnen begeleiden.

De reguliere (dieet)zorg is in mijn ogen ontoereikend voor verschillende ziektebeelden. Om het beste advies aan te kunnen bieden heb ik daarom gekozen om mij verder te specialiseren in de complementaire zorg. Sinds juli 2015 ben ik Epigenetisch Therapeut.

Zie ook: www.dieetinperspectief.nl

connie en rachel hibmaConnie en Rachel Hibma zijn Orthomoleculair Patissier & Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut, moeder en dochter:

(H)eerlijke patisserie die vrij is van geraffineerde suikers, granen en lactose. Conjes Patisserie is ontstaan vanuit een behoefte naar gezonde lekkernijen. Sinds mijn man (Rachel’s vader) in 2008 de diagnose MS te horen kreeg, zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden…

We maken heerlijke lekkernijen voor in de pauze’s bij de Orthomoleculaire Therapie opleidingen van Evenwijs. Je kunt thuis aan de slag met het unieke receptenblik, boordevol heerlijke & gezonde recepten. Verkrijgbaar bij bewuste verkooppunten door heel Nederland. Ook geef ik verschillende soorten patisserie workshops en opleidingen, zodat iedereen dit kan leren. Van chocolade tot raw en speciale kerst edities.

Zie ook:  Voeding,  www.Conjes-pattisserie.nl  www.receptenblik.nl

desiree kerkdijkDesiree Kerkdijk, Epifysiologisch Tandarts, Lifestyle deskundige, Inspirator en Conceptual Artist.

Ik schrijf, ben ervaringsdeskundige en medisch professional op het gebied van gezondheid, preventie, vitaliteit, en zingeving. Uitgangspunt van de Epifysiologie is de interactie tussen processen in je lijf en je omgeving. Deze studie ging voor mij door waar de tandheelkundestudie stopte. Niet alleen hóe een fysiologisch proces in elkaar zit, ook het waarom. Wat voor voeding je nodig hebt om gezond te blijven. Het kunnen zien van relaties en verbanden, het overzicht kunnen houden in complexe situaties en een sterk analytisch vermogen. Ik ben een uitzoomer eigenlijk. Het heeft voor mijn gevoel lang geduurd voordat ik dit non-verbale vermogen gestalte kon geven in een wereld die juíst focust op het verbale.

 

Zie ook:  www.potential-lifestyle.nl

 

gertie tuller

Gertie Tuller,  Epigenetisch Voedings- en Leefstijlcoach & Orthomoleculair Natuurgeneeskundig therapeut.

In mijn praktijk help ik mensen om de meest gezonde en energieke versie van zichzelf te worden. Dat doe ik door middel van op hen persoonlijk afgestemde voeding en suppletie. Hiervoor zet ik, afhankelijk van de behoefte, verschillende ondersteunende onderzoeken in waarmee nauwkeurige informatie over de gezondheidstoestand wordt gekregen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spiertesten en door een gecertificeerd medisch laboratorium uitgevoerde onderzoeken van speeksel, bloed, urine en ontlasting.

Ruim 10 jaar geleden ontdekte ik bij mezelf het positieve effect van een ander voedingspatroon. Sinds die tijd ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam; hoe het werkt, wat het allemaal kan en welke invloed je daar zelf op kunt uitoefenen door hoe je leeft, beweegt en wat je in je mond stopt. Later ontdekte ik dat dit het werkveld van de Epigenetica is en ben ik me hier verder in gaan ontwikkelen. Het is een eyeopener voor mensen om te ontdekken dat je zelf heel veel tools in handen hebt om je gezondheid en lichamelijk functioneren te verbeteren. Ik vind het fantastisch dat ik daar een bijdrage aan kan en mag leveren!

 

Zie ook:  www.jouw-leefstijl.nl

wilma beuvingWilma Beuving, CEO Dutch Health Store, Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut (ONT).

Door mijn interesse in een natuurlijke en organische leefstyle, ben ik begonnen met mijn eigen gezondheidszaak. Mijn dagen zijn gevuld met een zoektocht naar unieke, organische producten, gemaakt met liefde en passie. Het vinden van antwoorden op huid- en gezondheidsproducten volgens mijn eigen Epifysiologische inzichten. Het blij maken van onze klanten met nieuwe unieke producten en het opbouwen van onze zaak door verdieping in kwaliteit in ieder opzicht, is een absolute verslaving geworden. Eén waar ik nooit spijt van heb, maar iedere dag weer volop van geniet. CEO zijn en mede oprichter van de Dutch Health Store is een levens invullende passie geworden.

U kunt bij ons de zuiverste biologische gezondheids- en schoonheidsproducten ter wereld vinden! Bij Dutch Health Store inspireren we mensen om voor hun eigen gezondheid te zorgen,
door het gebruik van excellente biologische en natuurlijke producten. Elk lid van ons team is een specialist in zijn of haar vakgebied. Goede resultaten worden nooit door één persoon bereikt.
Het is altijd het resultaat van een toegewijd team!

Zie ook: www.Dutch Health Store.nl

evenwijsEvenwijs: OpleidingsCentrum,

 

Dorothé Lueb is oprichter en hoofddocent van Evenwijs.

 

Het is de zoete inval bij Evenwijs. Of beter gezegd: de ongezoete inval.

Je kunt bij Evenwijs van alles verwachten.

Variatie is namelijk ons toverwoord. Evenementen, cursussen, samen koken, samen eten, enzovoort.

Kennis is uitermate belangrijk. Als je namelijk weet hoe het werkt, kun je zaken gericht veranderen. Dan is angst niet meer de drijfveer. Dan kun je zélf de regie in handen nemen. Dan kun je beslissingen nemen waar je blij van wordt en waar je lichaam wel bij vaart. Kennis vergaren moet ook een beetje leuk wezen vinden we. Je moet er ‘pretogen’ van krijgen. Aan Evenwijs zal het in ieder geval niet liggen. Als je kennis met een pretoog zoekt, zit je bij Evenwijs helemaal goed.

De eisen aan therapeuten worden (onder invloed van verzekeraars) steeds meer aangescherpt. Een basisopleiding is niet meer voldoende om als therapeut bij een beroepsvereniging geregistreerd te worden. Evenwijs voorziet in een modulair opgebouwde HBO beroepsopleiding, Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut (ONT). Deze beroepsopleiding heeft het SNRO keurmerk en wordt erkend door de NWP en de MBOG.

Zie ook:  www.Evenwijs.nl